Comunitat Valenciana

Fum Teatre debuta al Micalet amb la seua primera producció: 'Quan les vinyes ploren'

El Teatre Micalet tanca la seua temporada amb 'Quan les vinyes ploren', obra debut de la companyia Fum Teatre, escrita i dirigida per Laura Sanchis, que està en cartell des d'aquest dimecres 7 fins al 25 de juliol.
'Quan les Vinyes Ploren'
'Quan les Vinyes Ploren'
FACILITADA POR TEATRE MICALET
'Quan les Vinyes Ploren'

Una proposta que reflexiona al voltant de la família, el fet de tornar a casa i les conseqüències que pot generar donar l'esquena als conflictes pendents de ser resolts, avança la sala.

'Quan les vinyes ploren' suposa l'inici artístic de Fum Teatre, companyia dirigida per Pedro Mallol amb l'acompanyament de José Emilio Linares Maqueda.

Aquest projecte, caracteritzat per la joventut de l'equip, va nàixer després que tots dos treballaren junts en 'El malfet d'Inishmaan', obra de la Companyia Teatre Micalet que ha afavorit la iniciativa "des del principi".

Fum Teatre aposta per un procés de creació col·lectiva que comença des de zero, des de la primera idea", explica Mallol, un dels integrants de l'obra amb Pilar Almeria, Guille Zavala i Laura Sanchis.

La mateixa Sanchis és l'encarregada de la creació i direcció d'aquesta proposta que narra la història dels Vidal, una família plena de desavinences que es dedica a la fabricació i venda de vi des d'una casa-celler a Agres.

Amb aquestes funcions, el Micalet es despedeix fins després de vacances per a acabar de perfilar la temporada 2021-2022. L'arrancarà la companyia Atirohecho en el seu desé aniversari amb 'A galopar!, la seua última producció, en cartell del 8 al 26 de setembre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento