Subhasten cotxes recent estrenats a meitat de preu

  • És la primera que es fa per a particulars.
  • Se'n venen 180 de km 0 o nous, però ja matriculats.
  • Volen reduir l'estoc de 10.000 vehicles.
  • N'hi ha de tots els models.

És la primera vegada que se subhasten cotxes per a particulars a tot Espanya. Durant una setmana, tothom qui ho vulgui podrà licitar via Internet per un dels 180 vehicles recent estrenats que es posen a la venda amb un preu de sortida rebaixat fins a un 50%.

La iniciativa neix del Gremi de Venedors de Vehicles a Motor, que vol pal·liar els efectes de la crisi (hi ha 10.000 vehicles en estoc a Catalu- nya i s´han perdut fins a 8.000 llocs de treball). Entre el 26 de juny i el 4 de juliol, tothom qui ho vulgui pot participar a la subhasta, ja sigui via Internet, ja sigui presencialment al recinte d´Autoexit, a Ripollet.

Els vehicles de 23 concessionaris que estaran exposats són «de totes les marques i models», segons el Gremi. Se n´oferiran de gamma alta, com descapotables PGO, Audi A6 o Mercedes. També s´hi podran comprar Volkswagen (Touareg, Golf), Citroën o Seat, entre d´altres marques.«Són tot cotxes garantits», exposava ahir el president del Gremi, Miquel Donnay. Alguns d´ells són de km 0 i d´altres són nous, però

ja matriculats. Cada comprador podrà fer ofertes de 50 en 50 euros. La majoria de descomptes seran del 20%. I es beneficiaran dels ajuts del Govern espanyol i català. Si s´obtenen bones vendes, el Gremi estudia fer més subhastes de motos, cotxes i vehicles industrials, a Manresa, Vic, Igualada i Tarragona.
Mostrar comentarios

Códigos Descuento