Comunitat Valenciana

Detinguts tres homes per emmanillar i emmordassar una dona per a robar-li en la seua vivenda a Oropesa

Agents de la Guàrdia Civil han detingut tres homes acusats d'abalançar-se sobre una dona quan obria la porta de la seua vivenda en Oropesa (Castelló), emmanillar-la i emmordassar-la per a robar les seues pertinences, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Archivo - Arxiu - Cotxe patrulla de la Guàrdia Civil
Archivo - Arxiu - Cotxe patrulla de la Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL-ARCHIVO
Archivo - Arxiu - Cotxe patrulla de la Guàrdia Civil

Els fets van succeir el passat 30 d'abril, segons va denunciar la víctima en dependències de la Guàrdia Civil, que va assegurar que com a conseqüència de l'atracament va patir lesions. L'Equip Territorial de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Oropesa i el Laboratori de Criminalística de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló es va fer càrrec de la investigació.

Després de la realització de nombroses perquisicions, l'obtenció de diverses proves, així com altres gestions més tècniques, van aconseguir identificar, localitzar i detindre a les tres persones presumptes autores del fet. Dos d'ells van ser detinguts en la localitat de Torreblanca i el tercer a Torís (València), on es trobava residint.

A tots ells se'ls atribueixen els delictes de robatori amb violència, detenció il·legal i amenaces. Els agents han recuperat part dels efectes sostrets, que han sigut entregats al seu legítim propietari. Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats d'Instrucció de Castelló.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento