Comunitat Valenciana

Cvirus.- El cap de setmana deixa nous contagis en 117 municipis valencians

El cap de setmana ha deixat nous contagis de coronavirus en 117 municipis valencians, i en 13 d'ells s'ha superat la desena de positius. A més, València ha superat els 200 casos (248), un fet que no havia succeït en les últimes setmanes.
Archivo - Arxiu - Prova PCR
Archivo - Arxiu - Prova PCR
RICARDO RUBIO - EUROPA PRESS
Archivo - Arxiu - Prova PCR

La resta de municipis amb més de 10 casos són Alacant (50), Paterna (19), Castelló de la Plana i Torrevella (18), Altea (16), Bétera i el Pilar de la Foradada (13), Alboraia (12), Burjassot i Sagunt (11) i Benidorm i Torrent (10).

Alaquàs, Alcoi, Elx i Santa Pola han detectat nou casos; Manises i Vila-real, huit; Alcàntera de Xúquer, Aldaia, Gandia, Godella i l'Eliana, set i Calp, Oriola i Xirivella, sis.

A la Vall d'Uixó, la Vila Joiosa, Mislata i Sant Vicent del Raspeig hi ha hagut cinc positius, i a Alfafar, Almoradí, Benifaió, Borriana, Novelda, Silla, Tavernes de la Valldigna i Vilafamés, quatre.

Tres contagis s'han donat a Algemesí, Alzira, Cullera, el Campello, Elda, Guardamar del Segura, Meliana, Mutxamel, Pedreguer, Quart de Poblet, Requena, Rocafort i Sant Miquel de les Salines, i dos a Alcàsser, Almàssera, Almassora, Barxeta, Benetússer, Catarroja, Castelló, Xest, l'Alfàs del Pi, la Pobla de Vallbona, Llombai, Moixent, Onda, Paiporta, Sant Antonio de Benaixeve, Sant Joan d'Alacant, Saix i Vinaròs.

Agullent, Albalat dels Sorells, Albocàsser, Benicàssim, Benijòfar, Benissa, Callosa de Segura, Canals, Canet d'en Berenguer, Catral, Cocentaina, Coix, Crevillent, el Pinós, Estivella, Finestrat, Gata de Gorgos, l'Olleria, la Font de la Figuera, la Llosa de Ranes, la Nucia, la Pobla del Duc, la Vilavella, les Useres, Massalfassar, Massamagrell, Massanassa, Montcada, Montanejos, Montserrat, Nàquera, Nules, Pego, Petrer, Petrés, Picanya, Puçol, Rafelbunyol, Rafelcofer, Sogorb, Sella, Sallent, Sueca, Tavernes Blanques, Vilamarxant, Villena i Xeraco tenen un cas nou.

Respecte a les defuncions, només s'ha registrat una més a València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento