Comunitat Valenciana

L'edifici Intempo de Benidorm finalitzarà les obres al juliol després de vora dos anys

El gratacel 'Intempo Sky Resort', que lidera el nou skyline de Benidorm, finalitzarà les obres en el mes de juliol de la mà de la promotora Uniq Residential i la constructora Dragados.
L'edifici Intempo de Benidorm finalitzarà les seues obres en el mes de juliol després de quasi dos anys
L'edifici Intempo de Benidorm finalitzarà les seues obres en el mes de juliol després de quasi dos anys
INTEMPO BENIDORM

Després de l'inici de l'actuació al novembre del 2019 i de la mà de l'arquitecte Pérez-Guerras, aquest estiu culminarà el procés de modernització, adequació i comercialització de l'edifici, que s'ha convertit en el gratacel residencial més alt de la Unió Europea amb 198 metres d'altura i 47 plantes, segons assenyala la promotora.

El director de Vendes i Màrqueting d'Uniq Residential, Àngel Gregori, ha afirmat que la finalització de les obres "suposa una gran fita en l'àmbit residencial, no només local, sinó també nacional i internacional, que atén la demanda més exclusiva del mercat".

Així mateix, ha assenyalat que des que s'iniciara el procés de venda de les vivendes, s'han pogut observar tres perfils: el de resident, que usaria el pis durant els períodes vacacionals; el d'inversor, que té l'objectiu d'obtindre un benefici econòmic mitjançant la rendibilitat del lloguer, i un de mixt, per a gaudir-lo una part de l'any i altres mesos llogar-lo.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento