Comunitat Valenciana

Col·lectius feministes es manifestaran aquest dimarts contra els crims masclistes

  • A València capital la concentració està convocada a 19.30 hores, segons l'organització.
  • "Diguem 'ja prou' i volem solucions urgents al nivell d'alarma que estem vivint", afirmen.
La Coordinadora Feminista crida a manifestar-se el 22 de juny a València
La Coordinadora Feminista crida a manifestar-se el 22 de juny a València
ROBER SOLSONA
La Coordinadora Feminista crida a manifestar-se el 22 de juny a València

Col·lectius feministes han convocat per a aquest dimarts manifestacions a València, Castelló i Alacant i altres ciutats de la Comunitat Valenciana per a demanar "solucions urgents" davant els últims crims masclistes. La Coordinadora Feminista de València convoca la protesta en la capital, que se celebrarà a les 19.30 hores, amb la Federació d'Associacions del Consell Estatal de Dones Resilients de la Violència de Gènere.

"Fem una crida a les valencianes i valencians a sumar-se a aquest acte, que és un crit de dolor i ràbia però també de reivindicació i exigència davant aquesta barbàrie masclista pels feminicidis; és insuportable que en l'últim mes hagen sigut assassinades pel terrorisme masclista més de 13 dones, diguem 'ja prou' i volem solucions urgents al nivell d'alarma que estem vivint", assenyalen.

A més de les tres capitals, hi haurà manifestacions a Elx, Alcoi, Dénia, Vila-real, Xàtiva, Crevillent, Alfas del Pi i fora de la Comunitat a Múrcia, Huesca, Zaragoza, Madrid, Barcelona, Granada, Bilbao, Irun o en les illes Balears.

"Demà tornarem a cridar 'ens estan assassinant' i és urgent adoptar mesures efectives, amb pressupost, a més de molta determinació política i social per a garantir la seguretat de les dones i les seues criatures en perill per la violència masclista", apunten.

A València la manifestació eixirà de la Porta de la Mar a les 19.30 hores i seguirà per Colón, Xàtiva, Marqués de Sotelo i Plaça de l'Ajuntament, on es finalitzarà amb la lectura d'un manifest i una 'performance'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento