Comunitat Valenciana

Salven una dona en aturada cardiorespiratòria en la platja de Guardamar del Segura (Alacant)

Un grup de banyistes i un equip del SAMU han salvat una dona de 74 anys que estava inconscient i que havia entrat en aturada cardiorespiratòria en una platja de Guardamar del Segura (Alacant), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).
Archivo - Imatge d'arxiu d'una Samu
Archivo - Imatge d'arxiu d'una Samu
CICU
Archivo - Imatge d'arxiu d'una Samu

L'avís s'ha rebut sobre les 09.00 hores d'aquest dilluns, quan uns banyistes han tret de l'aigua a una dona inconscient en la platja Centre de Guardamar del Segura.

El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU. Fins a l'arribada dels servicis mèdics, altres banyistes han realitzat la reanimació cardiopulmonar bàsica a la dona.

Una vegada en el lloc, el equip mèdic del SAMU ha continuat amb la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d'estabilització. Així han continuat fins a aconseguir revertir la parada cardiorrespiratòria en la qual havia entrat la dona, de 74 anys.

Després de ser estabilitzada, la banyista ha sigut traslladada amb símptomes d'ofegament a l'hospital Universitari de Torrevella en l'ambulància de suport vital avançat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento