Comunitat Valenciana

Assistit un xiquet de 19 mesos amb símptomes d'ofegament en una piscina privada de Mutxamel

Un xiquet de 19 mesos ha sigut assistit aquest divendres amb símptomes d'ofegament en una piscina privada de Mutxamel (Alacant), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).
Archivo - Imatge d'arxiu d'una SAMU
Archivo - Imatge d'arxiu d'una SAMU
CICU
Archivo - Imatge d'arxiu d'una SAMU

Els fets han ocorregut cap a les 10.00 hores, quan s'ha sol·licitat la intervenció del CICU per a assistir a un xiquet que havien tret inconscient d'una piscina en un xalet de Mutxamel.

Ha sigut llavors quan el CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU i fins a la seua arribada una testimoni de l'incident ha realitzat al xiquet la reanimació cardiopulmonar bàsica.

Una vegada en el lloc, l'equip mèdic del SAMU ha iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d'estabilització per a intentar revertir la parada cardiorrespiratòria que presentava el xiquet, de 19 mesos d'edat.

Així han continuat els servicis mèdics durant el trajecte en l'ambulància i han aconseguit mantindre les constants vitals del xiquet fins a arribar a l'hospital General Universitari d'Alacant, on ha ingressat amb símptomes d'ofegament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento