Comunitat Valenciana

L'Ajuntament d'Alacant habilita 80.000 euros per a la creació de 16 projectes d'investigació i innovació cultural

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alacant ha disposat una nova partida pressupostària dotada amb 80.000 euros per a subvencionar projectes culturals no lucratius i per a fomentar la investigació, la creació i la innovació de les arts, emmarcats dins del Programa de Cultura de 2021.
Archivo - Antonio Manresa atén als mitjans a Alacant en una imatge d'arxiu
Archivo - Antonio Manresa atén als mitjans a Alacant en una imatge d'arxiu
EUROPA PRESS
Archivo - Antonio Manresa atén als mitjans a Alacant en una imatge d'arxiu

Aquesta línia d'ajudes té com objecte la selecció de 16 projectes relatius a la investigació, creació i producció i la innovació en l'àmbit de la cultura. Per tant, cadascuna de les 16 ajudes tindrà una quantia de 5.000 euros, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Així mateix, el regidor de Cultura, Antonio Manresa, ha assenyalat que al llarg de l'exercici de 2021 el muntant total de subvencions atorgades a la promoció d'activitats culturals ha sigut de 200.000 euros. Referent a la nova campanya, ha indicat que "pretenem acompanyar a artistes i agents culturals, que desenvolupen la seua activitat en la província d'Alacant, tant per a noves propostes o investigacions que s'han pogut veure afectats per la conjuntura actual".

Igualment, cada sol·licitant podrà presentar un únic projecte i ha de ser inèdit i original. Les propostes poden tindre una o diverses modalitats culturals com a arts escèniques, visuals, musicals, literàries o performance.

En aquest sentit també poden ser para diferents àmbits com a fires, espais públics a l'aire lliure, galeries, institucions públiques o privades. I a més, les propostes poden ser d'investigació i innovació en l'àmbit de la cultura i la ciència, excloent açò sí, els projectes de caràcter exclusivament acadèmic.

En definitiva, els beneficiaris d'aquestes ajudes poden ser entitats privades sense ànim de lucre i amb personalitat jurídica pròpia, empreses privades, incloses les comunitats de béns i societats civils amb objecte mercantil, i persones treballadores autònomes que realitzen activitats de caràcter cultural. En tots aquests casos, el domicili social o fiscal ha d'estar en la província d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento