Comunitat Valenciana

Consum obri a Torrevella el seu segon supermercat de l'any, amb 33 llocs de treball

Consum ha obert un nou supermercat a Torrevella (Alacant), el segon de l'any, amb el qual ha creat 33 llocs de treball procedents de la localitat i de poblacions properes.
Supermercat Consum a Torrevella
Supermercat Consum a Torrevella
CONSUM

Es tracta d'un supermercat ecoeficient, que consumeix un 40% menys d'energia que un convencional, segons ha informat la cooperativa en un comunicat.

Amb aquesta tenda, Consum aconsegueix els 73 supermercats propis en la província d'Alacant i els 464 en tota la Comunitat Valenciana, entre tendes pròpies i franquícies Charter.

Aquest supermercat compta amb el nou model de tenda on preval l'experiència del client i la sostenibilitat, simplificant els mobles, la disposició dels productes, els colors i la il·luminació, per a facilitar la compra i que siga personalitzada, còmoda i àgil, al mateix temps que donarà especial protagonisme als productes frescos.

El nou supermercat de Torrevella, de 1.100 m2 de superfície, està situat en l'avinguda Roentgen, número 20, i és el sisé establiment que la cooperativa té en la localitat. També disposa de compra a domicili i 110 places d'aparcament gratuït per a facilitar les compres.

Aquest supermercat té un horari d'atenció al públic de dilluns a dissabte de 9.00 a 21.30 hores, compta amb atenció personalitzada en pescateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall, forn i la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Consum, Kyrey, Kyrey for Men, Kyrey Pharma, Vitality, Consum ECO i Consum Kids.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento