Comunitat Valenciana

Detinguts a Elx dos joves per un robatori i una baralla amb els empleats d'un supermercat

La Policia Local d'Elx (Alacant) ha detingut dos joves de 17 i 21 anys com a presumptes autors d'un robatori amb violència en un supermercat del Toscar. Els presumptes autors es van amagar entre dos cotxes després de cometre l'acte delictiu però van ser delatats per testimonis.
Archivo - Arxiu - Policia Local d'Elx
Archivo - Arxiu - Policia Local d'Elx
POLICÍA LOCAL DE ELCHE
Archivo - Arxiu - Policia Local d'Elx

Els fets van ocórrer el passat 3 de juny, quan sobre les 20.30 hores una patrulla va ser alertada pel personal del supermercat que dos persones estaven sostraient productes del local, segons ha informat la Regidoria de Seguretat en un comunicat.

Els empleats van demanar als homes la devolució dels productes però aquest van fer cas omís i van iniciar un forcejament que finalment va acabar en una baralla que va ocasionar el trencament de les ulleres d'un dels treballadors.

Així mateix, els testimonis van alertar la patrulla que els agressors s'havien amagat entre dos cotxes a pocs metres, la qual cosa va permetre que els agents interceptaren als mateixos.

Una vegada arrestats, tots dos individus van reconéixer els fets i van revelar als agents que estaven relacionats amb una altra sostració en un altre supermercat de El Pla el mateix dia pel matí.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento