Comunitat Valenciana

La Policia Local imposa més de 70 multes per incomplir mesures sanitàries i desallotja 25 festes en vivendes

La Policia Local d'Alacant ha interposat aquest cap de setmana un total de 103 sancions en l'operatiu organitzat per a garantir les mesures 'anticovid'. En concret, deu han sigut per no portar mascareta, 44 per consumir alcohol en la via pública i 14 a persones per incomplir el toc de queda.
Botelló a Alacant
Botelló a Alacant
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE
Botelló a Alacant

De la resta del dispositiu, s'han desallotjat entre el divendres i el diumenge prop de quaranta joves per consumir alcohol en el Cap de l'Horta, Camí de Ronda-Monte Tossal, Casc Antic i Tintorera. Així com s'ha sancionat altres tres persones per fumar sense distància i a quatre per consum de drogues, segons ha informat la regidoria de Seguretat en un comunicat.

Així mateix, les unitats Fox i del servici Nocturn de la Policia han dissolt durant el cap de setmana un total de 25 festes en vivendes que generaven soroll i queixes de particulars.

L'Ajuntament i la Policia han tornat a reforçar amb un dispositiu especial el control de les zones d'oci i la vigilància d'aforaments en la ciutat el cap de setmana per a evitar aglomeracions en zones de més afluència de persones.

Així, s'ha denunciat set establiments per permetre el consum d'alcohol fora del local, tindre la pista de ball habilitada, incomplir l'horari de tancament i tindre una orquestra en el local.

Finalment, en matèria de trànsit l'unitat d'Atestats i el servici Nocturn han interposat 23 denúncies per conduir sota la influència de begudes alcohòliques, de les quals en deu s'han obert diligències judicials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento