Comunitat Valenciana

Maroto defèn que el Govern està centrat en la vacunació i "serà Sánchez qui prenga decisions"

La ministra de Turisme, Reyes Maroto, ha assegurat aquest divendres que el Govern està centrat en la vacunació com "la millor medicina" per a la recuperació econòmica i no en canvis dins de l'executiu. "Eixa és la nostra prioritat, la resta serà el president qui decidisca: d'ell depèn que hi haja o no canvi", ha asseverat.
La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, en una imatge d'arxiu durant la presentació del Pla d'Acció per a la Internacionalització de l'Economia Espanyola 2021-2022
La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, en una imatge d'arxiu durant la presentació del Pla d'Acció per a la Internacionalització de l'Economia Espanyola 2021-2022
EUROPA PRESS/J. Hellín. POOL - E

"Serà Pedro Sánchez qui prenga decisions", ha resolt als periodistes després del Digital Tourist 2021 celebrat a Benidorm sobre les informacions que apunten al fet que Sánchez ha comunicat al seu equip una remodelació dins del Govern PSOE-Unides Podem.

Maroto, socialista, ha defès que estan centrats a accelerar la vacunació com es van comprometre a la fi d'any, així com en la reactivació de l'economia espanyola amb dades que ja "permeten ser optimistes", indicadors econòmics "cada vegada més positius" com la reducció dels ERTO i l'atur o els nivells d'exportacions pre-COVID.

Ha subratllat que tant Sánchez com "tots els seus ministres" segueixen amb la seua acció de govern. "Els resultats ens van donant la raó", ha dit recordant que l'oposició va posar en dubte la vacunació o l'eixida de la pandèmia perquè "sempre apareixen eixos núvols negres".

És més, la titular de Turisme ha destacat que la Comissió Europea preveu que Espanya siga el país de la UE que més creixerà en 2021 i que el turisme "comença a veure la llum encara que li queda una mica de camí per recórrer".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento