Comunitat Valenciana

La Generalitat autoritza l'entrada de l'INAEM en la Fundació Palau de les Arts

El ple del Consell ha autoritzat aquest divendres la modificació dels estatuts de la Fundació Palau de les Arts Reina Sofia, acordada pel seu patronat el passat 29 de desembre.
Archivo - Arxiu - Palau de les Arts
Archivo - Arxiu - Palau de les Arts
GVA
Archivo - Arxiu - Palau de les Arts

Amb aquest canvi, l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM) s'incorpora a la comissió executiva de la fundació del coliseu valencià.

Ja amb la modificació estatutària de 2017 es va produir l'entrada en el patronat de les Arts de representants d'altres institucions. Aquest augment, per a la Generalitat, va propiciar la incorporació d'un sistema de gestió compartida, oberta i descentralitzada.

Ara, la modificació pretén millorar la gestió de les funcions que l'auditori té encomanades, comptant amb l'experiència de l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música.

En concret, la primera de les modificacions correspon a l'article 24, de manera que s'incrementa el nombre de membres de la comissió executiva: passaria a estar compost per un mínim de quatre i un màxim de huit enfront dels tres i set actuals, respectivament.

També es contempla, com a membre nat de la comissió executiva de la Fundació Palau de les Arts, al titular de l'INAEM o a la persona en qui delegue.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento