Comunitat Valenciana

Escola Valenciana presenta 'Unim-nos', nou disc de la música en valencià

Escola Valenciana ha donat a conéixer el seu nou disc de música en valencià, el 15 Disc de la Música en Valencià titulat 'Unim-nos'. Es tracta d'un treball que compta amb la col·laboració dels grups i cantants JazzWoman, BlackFang, Tenda, Inèrcia, Aspart, Nuc, Atlàntic, Vienna, Aina Palmer, Malparlat, Maluks, Pau Alabajos, Rebeca Mut, Andreu Valor (amb Samantha), Eva Gómez, Néstor Mir, Verdcel, Ann, Pete Lala, Marala i Jonatan Penalba, segons ha informat l'entitat en un comunicat.
CD Unim-ens
CD Unim-ens
ESCOLA VALENCIANA

L'edició d'aquesta nova proposta ha sigut possible gràcies a la col·laboració de la Universitat d'Alacant, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Miguel Hernández d'Elx, la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, l'Ajuntament de València, la Generalitat de Catalunya i el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià.

'Unim-nos' és un disc recopilatori de 21 cançons en valencià que artistes i grups cedeixen desinteressadament. El treball pretén visibilitzar algunes de les creacions musicals dels últims mesos, sobretot de l'any 2020, dins del panorama musical en valencià, ha agregat l'entitat.

El recopilatori arreplega tot tipus d'estils musicals, des de ritmes de dancehall, reggae o cumbia de Maluks, a les balades en acústic d'Andreu Valor, que compta amb la col·laboració de Samantha Gilabert.

Amb la publicació del 15 Disc de la Música en Valencià, Escola Valenciana "reafirma el seu objectiu de donar suport al treball fet pels cantants i grups que empren el valencià a l'hora d'expressar el seu missatge musical".

Escola Valenciana ha apuntat que aquest és "un disc promocional que no està a la venda" i que es reparteix gratuïtament entre les persones que participen en les activitats de l'entitat. A més, també està disponible de forma lliure en

Mostrar comentarios

Códigos Descuento