Comunitat Valenciana

Ribó, sobre si es presentarà de nou a l'Alcaldia: "No respondré a aquesta pregunta fins d’ací un any"

  • L'alcalde de València, de 73 anys i en el càrrec des de 2015, afirma que es dóna un any "per a pensar-ho".
  • "El que faça l'alcalde em sembla bé sempre que ho vulga fer ell", afirma Mónica Oltra, també de Compromís.
Ribó sobre si se presentará a la Alcaldía: "No voy a responder a esta pregunta hasta dentro de un año"
Ribó sobre si es presentarà a l'Alcaldia: "No respondré a aquesta pregunta fins dins d'un any"
JOSE JORDAN

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha subratllat aquest dimarts que no respondrà "fins d’ací un any" a preguntes sobre la seua decisió de presentar-se o no de nou com a candidat a l'Alcaldia de la ciutat, ja que s'ha donat eixe temps "per a pensar-ho". Així, ha dit als periodistes que no fa falta que li plantegen qüestions sobre aquest tema perquè no les contestarà fins que arribe el moment.

"Escolteu-me seriosament tots i totes, perquè no m'ho hàgeu de tornar a preguntar més fins al seu moment: no respondré a aquesta pregunta fins a d’ací un any perquè m'he pres un any per a pensar-ho. Per tant, no respondré", ha indicat el primer edil als representants dels mitjans de comunicació.

Ribó (Compromís), de 73 anys i des de 2015 al capdavant de l'Alcaldia, s'ha pronunciat d'aquesta manera preguntat per si es presentara de nou a l'Alcaldia en les eleccions municipals de 2023, després de presentar al costat de la vicepresidenta del Govern valencià i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, el pla Convivint de construcció d'infraestructures socials a la ciutat.

El responsable municipal ha considerat que "és raonable" plantejar-se eixa qüestió, com ell ha fet, "un any abans de les eleccions", tenint en compte que "els partits han de prendre una decisió i organitzar tota la seua estructura" per als comicis.

Així mateix, Ribó ha ressaltat que "en el moment que faça falta" prendrà "la decisió" i ha descartat fer-ho en l'actualitat. "En aquests moments tinc molta faena per a dedicar-me a això, de veritat", ha exposat.

Després d'això, ha sol·licitat als periodistes que no es cansen fent-li preguntes sobre aquest assumpte perquè no aconseguiran resposta, al mateix temps que els ha apuntat que si ho fan els contestarà "amb el mateix pilot automàtic".

"No us canseu perquè no ho aconseguireu. Ho tinc marcat. Vosaltres podeu pegar-li, però jo us respondré sempre amb el mateix pilot automàtic", ha declarat.

Oltra: "El que faça l'alcalde em sembla bé sempre"

Per part seua, la vicepresidenta del Consell i també membre de Compromís ha manifestat, preguntada per la decisió de Joan Ribó de no dir fins més endavant si repetirà o no com a candidat d'aquesta coalició a l'Ajuntament de València, que li sembla "bé sempre" el que faça i diga el primer edil. "El que faça l'alcalde em sembla bé sempre que ho vulga fer ell. El que diga l'alcalde, sí", ha manifestat Mónica Oltra.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento