Comunitat Valenciana

Localitzen una dona desapareguda i víctima de violència de gènere i detenen el seu agressor a València

Agents de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) de la Policia Local de València han localitzat una dona víctima de violència de gènere que portava cinc dies desapareguda i han detingut el seu agressor després d'incomplir l'orde d'allunyament que té en vigor sobre ella.
Agents policials en el districte del Marítim de València
Agents policials en el districte del Marítim de València
POLICÍA LOCAL DE VALÈNCIA
Agents policials en el districte del Marítim de València

La mare d'aquesta dona, que resideix en una localitat propera a Madrid, va donar l'avís a la Policia Local de València després de no haver pogut contactar amb la seua filla des de feia diversos dies i fins i tot arribar a témer per la seua vida, en ser la filla víctima de violència de gènere.

Els fets van tindre lloc aquest passat diumenge en l'encreuament entre els carrers de José Ballester Gozalvo y Pescadores, en el districte del Marítim de València, quan els agents van donar l'alt a un vehicle el conductor del qual, que tenia el braç escaiolat, mostrava clars símptomes d'haver consumit substancies estupefaents, segons han relatat a Europa Press fonts policials.

Els agents van esbrinar que sobre aquesta persona constava un control específic per violència de gènere. L'home anava acompanyat en el cotxe per una dona, a qui els policies van procedir a identificar.

La dona va oferir diverses "contradiccions" i, de fet, a preguntes dels policies, va proporcionar diferents dates de naixement. Els agents van descobrir que no era qui deia ser i que s'intentava fer passar per un familiar.

Una vegada van aconseguir identificar verdaderament a la dona, els agents van contactar amb la seua mare, qui es va desfer en agraïments a la Policia Local per haver aconseguit localitzar la seua filla i detindre el seu agressor, que tenia en vigor un orde d'allunyament sobre ella.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento