El Teatre Arniches d'Alacant celebra el combat de quarts de final del Torneig de Dramatúrgia de l'IVC

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) celebra la cinquena edició del seu torneig de dramatúrgia, el segon combat de la qual serà el dimecres 2 de juny al Teatre Arniches d'Alacant a les 19.00 hores. Aquesta activitat, nascuda dins del festival Temporada Alta de Girona fa una dècada, es consolida en el nostre territori gràcies a l'impuls de l'IVC.
Teatre Arniches d'Alacant celebra el dimecres el combat de quarts de final del Torneig de Dramatúrgia de l'IVC
Teatre Arniches d'Alacant celebra el dimecres el combat de quarts de final del Torneig de Dramatúrgia de l'IVC
IVC - GENERALITAT

Els textos de huit dramaturgues i dramaturgs, dos de Castelló, dos d'Alacant i quatre de València, competiran per parelles, llegits per dos actors o actrius professionals en un 'ring' de boxeig, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

La delegada territorial de l'IVC a Alacant, Alicia Garijo, ha apuntat que "ens encanta reprendre aquesta cita en la qual el públic adquireix un paper protagonista, i que impulsa el valor de la literatura dramàtica amb un format original, dinàmic i atractiu".

Com a novetat, en aquesta edició no es desvetlarà la ciutat en la qual competiran els autors, però sí es coneixen els aspirants: Laura Sanchis, Jacobo Julio, Isabel Requena, Sergio Serrano, Pepa Juan, Àfrica Hurtado i els alacantins Rafa Segura i Juan Luis Mira.

El públic votarà l'obra vencedora d'un emocionant torneig amb quarts de final, semifinals i una gran final. Els autors coneixeran als actors que representaran el seu text dos hores abans de la representació, i serà el públic l'encarregat de triar mitjançant votació els textos vencedors del combat. Així mateix, Pau Blanco actuarà com a mestre de cerimònies. Juli Disla, Mafalda Bellido, Adrián Novella i Borja López Collado han sigut els guanyadors de les anteriors edicions.

Comunitat Valenciana

Mostrar comentarios

Códigos Descuento