Comunitat Valenciana

Grezzi espera "una bona solució" per a la plantà en la plaça de la Reina i el pas de l'ofrena per ella

El regidor de Mobilitat Sostenible en l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha indicat aquest dimecres que es treballarà amb la finalitat d'aconseguir "fórmules" i "una bona solució" per a les falles que planten els seus monuments en la plaça de la Reina, actualment en obres, i en el seu entorn i per al pas per aquest punt de les comissions durant l'ofrena a la Mare de Déu dels Desamparats.
Archivo - Imatge de la plaça de la Reina de València abans d'iniciar-se la seua reforma.
Archivo - Imatge de la plaça de la Reina de València abans d'iniciar-se la seua reforma.
EUROPA PRESS
Archivo - Imatge de la plaça de la Reina de València abans d'iniciar-se la seua reforma.

"Farem tots els esforços necessaris o possibles" per a "veure de quina manera es poden situar les falles", ha exposat Grezzi, que ha indicat que s'aborden aquests assumptes al costat de la Regidoria de Cultura Festiva, dirigida per l'edil i president de la Junta Central Fallera (JCF), Carlos Galiana.

Així mateix, ha assenyalat que es tindrà en compte el desenvolupament d'aquestes obres i el seu estat a la fi d'agost, atés que les festes falleres d'enguany tindran lloc la primera setmana de setembre, per a concretar aquestes qüestions.

El responsable municipal s'ha pronunciat d'aquesta manera en la roda de premsa que ha oferit per a informar de noves actuacions de la Delegació de Mobilitat Sostenible, preguntat per si les obres en la plaça de la Reina permetran plantar falles en ella o en les seues proximitats.

Giuseppe Grezzi ha manifestat que s'estan produint "reunions amb Cultura Festiva" per a veure els emplaçaments, al mateix temps que ha precisat que com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19 es va decidir que se celebraren les Falles "a principis de setembre quan ja les obres" de reforma de la plaça estaven en marxa".

"Farem tots els esforços necessaris o possibles per a veure de quina manera es poden situar les falles", ha insistit. El regidor ha comentat que "conforme es desenvolupen les obres", es podrà "veure la ubicació" dels monuments fallers. "Estarem ací parlant i veient de quina manera buscar una solució", ha agregat.

D'aquesta manera, Grezzi s'ha mostrat partidari de "veure la cronologia de les obres" per a "veure en quin punt estan a la fi d'agost" per a prendre decisions. Igualment, ha al·ludit al pas de l'ofrena per la plaça de la Reina i ha considerat que és una qüestió "complicada".

"VEIENT RECORREGUTS"

Referent a açò, el titular de Mobilitat Sostenible ha afirmat que Carlos Galiana està "també treballant" en aquest assumpte i que s'estan "veient recorreguts". "Caldrà veure també com avancen les obres. Es buscaran fórmules. Intentarem buscar una bona solució", ha assegurat.

Grezzi ha precisat, d'altra banda, que no depenen de la seua regidoria, sinó de la de Desenvolupament i Renovació Urbana, els treballs de remodelació que es fan de l'entorn de la plaça de Bruixes i del Mercat Central.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento