Comunitat Valenciana

El PSPV presenta mocions en els ajuntaments perquè s'adherisquen al pla d'ajudes per al comerç de la Generalitat

El PSPV presentarà mocions en els ajuntaments de la Comunitat Valenciana perquè s'adherisquen al pla d'ajudes per al comerç i l'artesania local impulsat per la Generalitat, dotat amb un import global de cinc milions d'euros i que "s'ha de destinar per a incentivar el consum del comerç local".

Així ho ha explicat el Secretari de Desenvolupament Local i Àrees Metropolitanes del PSPV-PSOE, Juan Antonio Sagredo, qui ha reivindicat en un comunicat la necessitat de recolzar aquestes accions des de l'àmbit municipal ja que "solament podrem eixir d'aquesta crisi tenint una responsabilitat compartida entre totes les administracions valencianes".

Aquestes mocions reclamen que els consistoris, "siguen del color polític que siguen", se sumen a aquesta convocatòria d'ajudes ja que "les entitats locals juguem un paper fonamental perquè siguen efectives i arriben el més ràpidament possible a tots els empresaris i comerços que més les necessiten".

A més, incideixen en la necessitat de seguir promovent i aprovant ajudes que fomenten "la protecció social i econòmica de les empreses, treballadors, autonòmics i persones que s'han vist afectades per la crisi del covid-19".

En aquest sentit, Sagredo ha subratllat que el sector comercial de la Comunitat "té un caràcter estratègic per a la nostra economia, representant el 6% del PIB i conformant un teixit empresarial de 60.165 empreses en actiu".

"El Consell de Ximo Puig és conscient d'açò, i així ho demostren les accions que s'han anat impulsat en tots aquests mesos totes elles pensades a garantir una eixida justa i social d'aquesta crisi", ha afegit.

En aquesta línia, el també alcalde de Paterna ha recalcat que en aquesta crisi sanitària "els municipis som els que més hem patit les conseqüències i la nostra economia local s'ha vist minvada" i ha fet una crida a "no deixar passar aquesta oportunitat d'ajudar a els qui més ho necessiten". "Només tots junts podrem garantir que cap empresa que era viable abans del covid-19 seguisca sent-ho ara", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento