Comunitat Valenciana

Anticorrupció demana 12 anys de presó per a Rus i altres 6 per a Rubio pels 'zombies' en Imelsa i Ciegsa

  • La jutgessa acaba d'obrir juí contra Rus, Rubio i altres 24 persones més per aquest procediment.
Archivo - Arxiu - Alfonso Rus en imatge d'arxiu
Alfonso Rus en imatge d'arxiu
CORTS VALENCIANES
Archivo - Arxiu - Alfonso Rus en imatge d'arxiu

La Fiscalia Anticorrupció sol·licita una pena de 12 anys de presó per a l'expresident de la Diputació i del PP de la província València Alfonso Rus i altres sis anys per a l'exsubdelegat del Govern a València i exdiputat Rafael Rubio pels 'zombies' en Imelsa i Ciegsa.

Així es desprèn de la qualificació del ministeri públic, a la qual ha tingut accés Europa Press, en el marc de les peces B i F del cas Imelsa, en les quals s'ha investigat contractacions presumptament irregulars en les empreses públiques Imelsa i Ciegsa.

La jutgessa acaba d'obrir juí contra Rus, Rubio -a la presó des del dissabte pel cas Azud- i altres 24 persones més per aquest procediment.

El fiscal atribueix a Rus els delictes de pertinença a organització criminal, un delicte continuat de malversació de cabals públics, de prevaricació administrativa i de falsedat en document oficial comesa per funcionari públic.

Així mateix, a Rubio li acusa d'un delicte continuat de malversació de cabals públics, de falsedat en document oficial, i un delicte continuat de prevaricació administrativa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento