Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València convoca una beca de catalogació de fons de la biblioteca històrica i l'hemeroteca

L'Ajuntament de València obri aquest divendres el termini de sol·licituds per a la XVIII edició de la Beca de catalogació i informatització dels fons de la Biblioteca Històrica Municipal i l'Hemeroteca Municipal.
Catàleg de llibres de la biblioteca
Catàleg de llibres de la biblioteca
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Catàleg de llibres de la biblioteca

Segons ha indicat el consistori en un comunicat, l'objectiu de la iniciativa és finançar la formació pràctica de les persones titulades universitàries dels últims anys, en les activitats pròpies de tots dos espais.

La regidora d'Acció Cultural, Maite Ibáñez, ha informat d'aquesta convocatòria, publicada hui en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), i ha apuntat que les persones interessades disposen, a partir de matí, d'un període de 20 dies naturals per a presentar la seua sol·licitud, fins al 9 de juny. La quantia global de la beca és de 7.600€ i tindrà una durada de huit mesos.

Per a l'obtenció de la beca, les persones aspirants hauran de reunir una sèrie de requisits, entre els quals es troben estar en possessió del títol de Grau en Informació i Documentació o de la Llicenciatura en Documentació, i no haver transcorregut més de 5 anys des de la data de la seua obtenció.

La concessió s'efectuarà en règim de concurrència competitiva, és a dir, es constituirà una comissió qualificadora que avaluarà una sèrie de criteris establits en les bases, com l'expedient acadèmic, la formació addicional, la realització de cursos, màsters i altres activitats especialitzades en biblioteconomia i documentació, pràctiques, coneixements de valencià i altres idiomes, etc.

Ibáñez ha explicat que "la Direcció de la Biblioteca Històrica i de l'Hemeroteca Municipal dissenyarà i durà a terme un pla de formació, en el qual, sota la supervisió del personal propi, la persona becària desenvoluparà una tasca pràctica de formació en les activitats que es duguen a terme: catalogar i informatitzar el fons bibliogràfic i col·laborar amb el personal tècnic del centre en els treballs específics que se li encarreguen". "La digitalització dels fons és una tasca necessària per a garantir la seua preservació i difusió".

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 20 dies a comptar des de l'endemà al de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província. Les persones interessades presentaran la seua sol·licitud i restant documentació davant la Seu Electrònica de la Corporació, situada en la web

Mostrar comentarios

Códigos Descuento