Comunitat Valenciana

Estiu Jove de València "torna a la normalitat" amb activitats a l'aire lliure i online i 1.600 places

  • Les propostes, dirigides a persones d'entre 12 i 30 anys, es desenvoluparan entre el 28 de juny i el 31 d'agost.
  • Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de València.
La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, presenta la programació d'Estiu Jove 2021
La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, presenta la programació d'Estiu Jove 2021
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, presenta la programació d'Estiu Jove 2021

La regidora de Joventut de l'Ajuntament de València, Maite Ibáñez, ha presentat aquest dilluns la programació d'Estiu Jove 2021, amb una "tornada a la normalitat" en la majoria d'activitats, un increment de les activitats a l'aire lliure i l'organització d'esdeveniments online.

En aquesta ocasió, el programa ofereix 1.600 places per a activitats d'oci i temps lliure "sota una perspectiva educativa" per als joves de 12 a 30 anys de la ciutat. L'oferta de places d'enguany triplica la xifra de l'edició anterior, marcada per la pandèmia, i supera en quasi 100 les places de 2019, ha concretat el consistori en un comunicat.

Estiu Jove compta amb cursos i tallers "de tot tipus" dirigits a la gent jove, com a activitats nàutiques, multiaventura, tallers de pintura, teatre, còmic, videojocs, dansa, futbol femení, música, fotografia, esports, TICS o cursos d'idiomes, entre uns altres.

Maite Ibáñez ha destacat que l'objectiu d'aquestes activitats gratuïtes és recolzar a les persones joves que vullguen millorar les seues habilitats i destreses en les matèries que siguen del seu interés, així com "facilitar que gaudisquen de l'estiu de la millor manera, aprenguen i es formen mitjançant activitats d'oci saludable i formatiu".

El programa es desenvoluparà entre el 28 de juny i el 31 d'agost i poden inscriure's tots aquells joves que visquen o estudien a València, o els tutors legals dels quals treballen en la ciutat.

Inscripcions

Les persones interessades podran realitzar la sol·licitud de plaça a través de la pàgina web de la Regidoria de Joventut. La inscripció s'obrirà quinze dies abans de l'inici de cada activitat i l'adjudicació de places es realitzarà per rigorós ordre d'inscripció. Aquelles inscripcions que no aconseguisquen plaça quedaran en llista d'espera.

La Regidoria es reserva entre un 10 i un 15% de places per a joves en situació de vulnerabilitat socioeconòmica, derivats des de Servicis Socials i Igualtat.

"La situació sanitària d'aquests últims mesos ha fet que els adolescents passen menys temps a l'aire lliure, que practiquen menys exercici o que hagen reduït la vida social, per això, aquest tipus d'activitats són més que recomanables", ha subratllat l'edil.

Finalment, Ibáñez ha apuntat que practicar un oci saludable i educatiu és "garantia d'una millor qualitat de vida", ja que aporta múltiples beneficis sobre la salut mental, satisfacció personal o estat d'ànim". "Les activitats a l'aire lliure, esportives, culturals o de creixement personal són fonamentals per a millorar el benestar mental i físic", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento