Comunitat Valenciana

Puig espera que la immunitat de ramat s'aconseguisca al setembre i "en eixes condicions", poder celebrar les Falles

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat que el procés de vacunació està "pensat" perquè al setembre estiga el 70% de la població vacunada, s'aconseguisca la immunitat de grup i "en eixes condicions", poder celebrar unes Falles que "mai seran les que coneixem".
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig
Jorge Gil - Europa Press
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig

Així s'ha pronunciat Puig en declaracions als mitjans aquest dilluns a València, on ha considerat que les celebracions que es puguen dur a terme enguany, "d'alguna manera tancaran el cicle" que es va iniciar amb la cancel·lació de 2020.

Puig també ha recordat que es produirà una reunió entre Ajuntament i Generalitat per a "establir en quines condicions es poden celebrar Falles i, en el futur, diferents festes de caràcter patronal i local".

En aquest sentit, ha remarcat que la celebració "sempre serà sota criteris de sanitat i de la seguretat de les persones".

Per açò, ha apel·lat a la "prudència" per a "transitar cap a la normalitat", encara que ha indicat que estem en un moment de la pandèmia "extraordinàriament positiu", amb menys de 200 persones ingressades, un nivell que no es veia des d'agost.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento