Comunitat Valenciana

Sánchez (Cs) després de l'eixida de quatre diputats de Les Corts: "Ara som més importants que mai"

La vicealcaldesa d'Alacant, Mari Carmen Sánchez, ha ratificat aquest divendres el projecte de Ciudadanos i ha manifestat que són "més importants que mai" a causa de la "polarització" que s'ha vist després de les eleccions a la Comunitat de Madrid. Així s'ha pronunciat als mitjans després de conéixer-se que quatre diputats de la formació 'taronja' han abandonat el grup parlamentari en Les Corts.
L'edil de Turisme i vicealcaldesa, Mari Carmen Sánchez (Cs)
L'edil de Turisme i vicealcaldesa, Mari Carmen Sánchez (Cs)
AYUNTAMIENTO DE ALICANTE
L'edil de Turisme i vicealcaldesa, Mari Carmen Sánchez (Cs)

En aquest sentit, Sánchez ha reconegut que és un moment "trist" però "les portes de Ciutadans sempre estan obertes tant per a entrar com per a eixir" i més per a "aquells que estiguen desanimats" i els ha recriminat l'absència "d'exercici de responsabilitat" al no haver deixat l'acta. "He compartit molts projectes i treballs amb ells però aquells que estiguen desanimats tenen la llibertat per a anar-se'n i no posar pals en les rodes, que és el que menys necessitem ara", ha assegurat la vicealcaldesa.

Finalment, ha sostingut que, a pesar dels últims esdeveniments ocorreguts en el si del seu partit, el pacte de govern a Alacant és "ferm" i "estable", per la qual cosa ha transmès tota la seua "tranquil·litat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento