Comunitat Valenciana

Ribó sobre el València CF: "La notícia és la manifestació d'aquest dissabte"

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha dit aquest dijous que no hi ha novetat del València CF en l'Ajuntament de la ciutat, després de la documentació que va presentar per a la construcció del poliesportiu de Benicalap, sobre els seus compromisos per a acabar les obres del nou Mestalla i complir l'Actuació Territorial Estratègica (ATE). No obstant açò, ha precisat que aquest no és l'administració en la qual es dirimixen eixos temes, al mateix temps que ha al·ludit a la manifestació d'afeccionats del pròxim dissabte contra la gestió del club.
Archivo - L'alcalde de València, Joan Ribó, en una imatge d'arxiu.
Archivo - L'alcalde de València, Joan Ribó, en una imatge d'arxiu.
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Archivo - L'alcalde de València, Joan Ribó, en una imatge d'arxiu.

"Notícia, el dissabte hi ha una manifestació. Crec que que és una notícia important. A la ciutat no ha presentat cap documentació accessòria. Crec que la notícia és, precisament, la manifestació d'aquest dissabte. És l'única cosa que puc dir", ha respost el primer edil preguntat per si el consistori té notícies de l'entitat esportiva.

Joan Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera durant la seua visita a l'Alqueria Julià-Casa de la Música, seu de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. Part de l'afició del València CF celebrarà dissabte que ve a la vesprada una manifestació en la capital valenciana per a expressar el seu malestar per la gestió del club esportiu, en mans de Meriton.

El responsable municipal ha detallat que no correspon a l'Ajuntament dirimir qüestions sobre l'ATE sinó a l'administració autonòmica. "No ens correspon a nosaltres. Vull recordar que el tema del València CF es dirimeix en la Generalitat. No es dirimeix en l'Ajuntament. Nosaltres hem d'informar però la decisió correspon a les consellerias de la Generalitat", ha exposat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento