Comunitat Valenciana

Dj's de la Ruta rescaten el millor 'remember' en el 'II Sonido de Valencia', online i sense públic

  • El festival s'emetrà en diferit aquest diumenge 9 per 'streaming'.
  • Es podrà seguir en xarxes socials i en Remember The Music FM.
Archivo - Arxiu - Un dels participants en el Falles Remember
Un dels participants en el Falles Remember
FOTUR
Archivo - Arxiu - Un dels participants en el Falles Remember

Dj's i artistes de la Ruta del Bakalao i del millor 'remember' de la dècada daurada tornen en la segona edició del festival '¡Sonido de València!', en aquesta ocasió gravat i sense públic per a la seua emissió en diferit aquest diumenge 9 per 'streaming'.

Després de l'èxit de la primera edició, que van veure prop de 400.000 persones, FOTUR, PRODJ CV i La Marina de València organitzen la continuació d'aquest espectacle que s'adapta a la situació actual.

Aquesta segona part es va gravar dilluns passat en el local Marina Beach Club de València, sense públic però "amb molt ànim per part dels millors" perquè la gent puga gaudir de l'espectacle des de la seua casa i rememorar aquells anys, ressalten els organitzadors.

Les edicions de la primera part es van celebrar en espais emblemàtics de València com la Ciutat de les Arts i les Ciències, i l'edifici Veles e Vents.

Ara, '¡Sonido de València!' torna diferent però amb molta il·lusió i "esperança" per que millore la situació sanitària i els festivals de sempre siguen de nou una realitat.

El 9 de maig, a partir de les 18 hores, arriba aquesta edició especial de 'Remember Falles, Sonido de Valencia 2021 Segona Part' amb una llarga llista d'artistes: Caco (Carlos Monsell), Distrito 10 Head Horny's, Contraseña Records (discogràfica valenciana, líder a Espanya en els 90), Javi & Rafa (Los Gemelos), Puzzle, Jorge Peñalva, Kike Jaén, NOD Nacho Fernández, Queen Nacho Ortiz, The Face Spinete, KUM Manises, Ninety's Party Vicente Màfia o Spook. Tots presentats per Bartual & Raúl Antón.

Es pot seguir a través de les xarxes socials de FOTUR (Facebook i Instagram), Sonido de València (Facebook, Instagram, Mixcloud i Twich), Ciudades del Ocio TV (canal 32 TDT), a més d'escoltar en directe en Remember The Music FM.

El festival està organitzat per FOTUR i PRODJ CV amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, SGAE i La Marina de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento