Comunitat Valenciana

Detingut un jove per provocar lesions greus a un menor en conduir drogat a Almussafes, sense llums ni carnet

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un jove de 25 anys com a presumpte autor de diversos delictes contra la seguretat vial en veure's implicat en un accident amb diversos vehicles en el qual va resultar amb lesions greus un menor de 15. El conductor circulava per la zona d'Almussafes (València) suposadament sota els efectes d'un cannabinoide, amb pèrdua de vigència del carnet, sense llums i que a més va abandonar el lloc de l'accident.
Agent de Trànsit en treball d'investigació
Agent de Trànsit en treball d'investigació
GUARDIA CIVIL
Agent de Trànsit en treball d'investigació

L'equip d'Atestats de València, en col·laboració amb l'Àrea d'Investigació d'Almussafes així com amb el cap de destacament i una patrulla d'Alzira, van detindre al jove, de 25 anys, que va quedar en llibertat investigat com a suposat autor d'un delicte de lesions greus per imprudència greu i un altre per conduir amb temeritat manifesta, segons ha informat l'institut armat.

Després d'un accident en circumstàncies que no s'han precisat, el jove conductor es va veure obligat a detindre el vehicle pels danys patits i es va personar en la caserna d'Almussafes, minuts després del sinistre, per a comunicar-ho encara que oferint "versions contradictòries" en "nombroses ocasions".

Els agents van constatar, després d'un test de drogues, que el conductor va obtindre resultat positiu en THC, a més de que circulava amb el permís de conduir sense vigència. Posteriorment, es va prendre declaració a diversos testimonis i a la resta d'implicats i es va realitzar una inspecció ocular del lloc i dels altres vehicles.

Els investigadors van arribar a la conclusió que el detingut suposadament conduïa amb les llums apagades i que, com a resultat del succés, hi ha un menor de 15 anys que es troba en estat greu.

Finalitzades les investigacions, els agents li van detindre i van posar en llibertat com a suposat autor d'un delicte de lesions greus per imprudència greu i un altre per conduir amb temeritat manifesta. Les diligències van passar a la disposició del Jutjat de Guàrdia de Picassent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento