Comunitat Valenciana

Cvirus.- Els contagis pel brot d'Ausiàs March s'eleven a 89 positius

Els contagis pel brot detectat en el col·legi major Ausiàs March de València s'eleven a 89 casos positius. En total, s'han realitzat 249 proves en el garbellat complet de residents i treballadors d'aquest centre, segons han confirmat fonts de la Conselleria de Sanitat.
Archivo - Arxiu- Col·legi Major Ausias March
Archivo - Arxiu- Col·legi Major Ausias March
EUROPA PRESS
Archivo - Arxiu- Col·legi Major Ausias March

Sanitat està realitzant una investigació per a determinar l'origen del brot, que ha provocat el confinament de 222 persones, més els treballadors, durant 10 dies.

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, va firmar ahir una resolució en la qual s'adopta l'aïllament preventiu durant deu dies de residents i personal treballador del col·legi major després de la detecció d'aquest brot pel "risc que suposa la disseminació entre l'alumnat de la universitat amb la baixa incidència que s'observa en aquest moment en la ciutat de València", explicava la conselleria.

Per la seua banda, el centre, en un comunicat emès, assegura que "es descarta" que l'origen del focus estiga relacionat amb celebracions dins de les seues instal·lacions i assenyala que les autoritats sanitàries "s'inclinen per situar l'episodi en les passades vacances de Setmana Santa".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento