Comunitat Valenciana

Puig expressa la seua "total repulsa" a les amenaces de mort a Marlaska, Iglesias i Gámez

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha expressat aquest divendres la seua "total repulsa a qualsevol intent de violentar la democràcia a Espanya" com són les amenaces de mort enviades al ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, a la directora general de la Guàrdia Civil, María Gámez, i a l'ex vicepresident del Govern i actual candidat a la presidència de la Comunitat de Madrid per Unides Podem, Pablo Iglesias.
Archivo - El 'president' de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig (imatge d'arxiu)
Archivo - El 'president' de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig (imatge d'arxiu)
GVA

Puig, que ha realitzat aquestes declaracions als mitjans en l'IX Congrés Nacional d'UGT-PV, ha advertit que "no es pot banalitzar el que és una ofensa greu a la seguretat de les persones" i ha cridat a totes les forces polítiques democràtiques a estar "unides, com sempre, en la defensa dels drets individuals i els drets col·lectius".

El cap del Consell ha mostrat la seua "solidaritat amb totes les persones que han sigut amenaçades", al mateix temps que ha assenyalat que "aquest és un país de llibertats i ningú pot intentar trencar les regles del joc". En la seua opinió, "la convivència és fonamental en un país per damunt de qualsevol altra qüestió i la convivència s'ha d'assentar des del respecte".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento