Comunitat Valenciana

Morera es mostra "amb ganes" de "cooperar" en l'Ajuntament i mostra el seu suport a Ribó: "És el meu candidat"

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, s'ha mostrat "amb ganes" de "continuar ajudant i cooperant amb l'equip municipal" de Compromís en l'Ajuntament de València en un "futur pròxim" i ha manifestat el seu suport a l'alcalde de València, Joan Ribó, de cara a encapçalar la futura candidatura de la coalició. "És el meu candidat", ha assegurat.
El president dels Corts Valencianes, Enric Morera, en 'Les Notícies del Matí' d'À Punt aquest divendres
El president dels Corts Valencianes, Enric Morera, en 'Les Notícies del Matí' d'À Punt aquest divendres
À PUNT
El president dels Corts Valencianes, Enric Morera, en 'Les Notícies del Matí' d'À Punt aquest divendres

Així ho ha assenyalat Morera aquest divendres en una entrevista en 'Les Notícies del Matí' d'À Punt, preguntat pel seu futur polític. El president de Les Corts s'ha mostrat a la disposició de "ajudar, cooperar i buscar acords i consensos". "És el que he fet sempre", ha defès.

"Ara coopere molt en aquesta aventura seriosa que és el Botànic, un acord progressista i valencianista de govern, així com en altres ajuntaments i entitats", ha afirmat. No obstant açò, s'ha mostrat "amb ganes" de "continuar ajudant, cooperant i aprofitant el bagatge en un futur pròxim".

En aquest sentit, ha puntualitzat que "de moment" serà en Les Corts: "Tenim molta faena i crec que que estem fent un treball interessant i positiu".

No obstant açò, ha reconegut que està "molt implicat" amb la ciutat de València, on ha residit durant 40 anys, i ha manifestat el seu "desig" que l'alcalde Joan Ribó "continue" al capdavant de l'Ajuntament. "Tenim un gran alcalde, és el meu candidat", ha insistit.

Sobre aquest assumpte, ha apuntat que "col·laborarà i ajudarà a tot l'equip municipal" per a "continuar fent les coses bé" en la ciutat. "Ahir mateix van presentar el solar dels Jesuïtes, un problema de fa molt temps que s'ha pogut solucionar ara amb un conveni amb la UV, han començat les obres de la plaça de Bruixes i el Mercat Central i de la plaça de la Reina", ha declarat, al mateix temps que ha valorat: "Estem deixant una ciutat meravellosa i això és gràcies a Joan Ribó".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento