Comunitat Valenciana

Consum amplia la seua tenda online a 16 poblacions de la Comunitat Valenciana i 30 més de Múrcia

Consum ha ampliat la seua tenda online a 16 poblacions de la Comunitat Valenciana i a trenta poblacions de Múrcia amb el que s'aconseguirà a prop de 417.000 clients potencials, segons han assenyalat fonts de la cooperativa.
Archivo - Arxiu - Consum àmplia el servici de compra online a Múrcia i la Comunitat Valenciana
Archivo - Arxiu - Consum àmplia el servici de compra online a Múrcia i la Comunitat Valenciana
CONSUM

D'aquesta manera, se sumen al servici Gandia, Daimús, el Grau de Gandia, Xeraco, Xeresa i Torís en la província de València; a Altea, Crevillent, Pedreguer i Beniarbeig en la província d'Alacant i a la Vilavella, l'Alcora, Costur, La Foya, Figueroles i Sant Joan de Moró en la província de Castelló.

En total, la tenda online de Consum està disponible en més de 270 poblacions de València, Alacant, Castelló, Barcelona, Tarragona, Almeria i Múrcia i continuarà la seua expansió en els pròxims mesos.

La tenda online de Consum disposa de més d'11.500 articles, entre els quals destaquen els aliments frescos al tall, com a carn, peix i xarcuteria i per a "garantir el millor servici, la comanda online es prepara des del propi supermercat", segons les mateixes fonts.

A més, els clients de Consum ja poden fer la compra online des de l'App Mundo Consum, que permet poder comprar, consultar els seus descomptes, rebre el seu Xec Regal abans o fer llistes de la compra, entre uns altres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento