Comunitat Valenciana

Rescatat un senderista l'un barranc d'Ontinyent (València), el segon en 48 hores

Agents de la Guàrdia Civil, policies i bombers han rescatat un senderista que estava desorientat i amb símptomes d'hipotèrmia en les proximitats del barranc Tarongers, en la localitat valenciana d'Ontinyent. Es tracta del segon que els efectius de la Benemérita de la província auxilien en 48 hores.
Rescat d'un senderista a Ontinyent
Rescat d'un senderista a Ontinyent
GUARDIA CIVIL
Rescat d'un senderista a Ontinyent

Els fets van ocórrer aquest dimecres, sobre les 20.30 hores, quan la Guàrdia Civil de València va tindre coneixement que un senderista en la localitat valenciana d'Ontinyent es trobava desorientat als voltants del barranc Tarongers, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Efectius del GREIM d'Ontinyent, juntament amb efectius de Bombers del parc de Fontanars dels Alforins i Policia Local d'Ontinyent, així com membres de Seguretat Ciutadana, es van desplaçar fins a la zona podria trobar-se aquesta persona, a fi de procedir a la seua localització i auxili.

Després d'obtindre la seua ubicació després de 40 minuts de cerca, van localitzar el senderista il·lés, encara que fatigat i amb símptomes d'hipotèrmia a causa de les fortes precipitacions.

Posteriorment, una vegada auxiliada la víctima, els agents li van proporcionar abric i la van conduir cap al lloc on es trobava estacionat el seu vehicle sobre les 21.50 hores. El senderista no va precisar assistència mèdica.

Es tracta del segon senderista auxiliat en amb prou faenes 48 hores. Agents de la Guàrdia Civil i bombers van rescatar el dimarts a un senderista alacantí de 54 anys que portava desaparegut des del dilluns i que havia patit una caiguda en la cova de la Llenda del Serrano a Tous (València).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento