Comunitat Valenciana

Detingut per tindre més de 160 plantes de marihuana i dos escopetes en el seu domicili a Alacant

La Policia Nacional ha detingut en la partida del Rebolledo (Alacant) a un home després de localitzar-li en el seu domicili més de 160 plantes de marihuana i dos escopetes.
Detingut per tindre més de 160 plantes de marihuana en el saló de la seua casa
Detingut per tindre més de 160 plantes de marihuana en el saló de la seua casa
POLICÍA NACIONAL
Detingut per tindre més de 160 plantes de marihuana en el saló de la seua casa

A més de les plantes, distribuïdes en diferents estades de la vivenda, els agents van localitzar 400 grams de cabdells de marihuana repartits en calaixeres de diferents armaris, així com les dos escopetes amb munició, malgrat que mancava de permís d'armes, segons ha informat la Policia un comunicat.

L'operatiu es va iniciar quan els agents van localitzar una finca situada en la partida del Rebolledo en la qual des de l'exterior s'apreciava una forta olor a marihuana. Davant les sospites que en el seu interior poguera existir una plantació, es va establir un dispositiu de vigilància entorn del domicili a fi de confirmar els fets i identificar als habitants i possibles autors.

Després d'aclarir els fets, els agents van poder localitzar el seu propietari qui va manifestar als mateixos que es dedicava al cultiu de marihuana i que posseïa una plantació tipus 'indoor' en el seu domicili.

Els policies van realitzar un registre domiciliari en el qual van localitzar distribuïdes per tot el saló i dormitori un total de 163 plantes de marihuana en avançat estat de creixement, així com els 400 grams de cabdells en calaixeres de diversos armaris.

El detingut, de 56 anys i compta amb antecedents per fets similars, va ser posat en llibertat després de prestar declaració en dependències policials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento