Comunitat Valenciana

Ximo Puig rep la primera dosi de la vacuna d'AstraZeneca

  • El president de la Generalitat Valenciana, que té 62 anys, ha sigut citat d'acord al seu grup d'edat. 
  • També se li ha administrat al mateix recinte de la Ciutat de les Arts i les Ciències, al ministre José Luis Ábalos.
Ximo Puig rep la vacuna d'AstraZeneca
Ximo Puig rep la vacuna d'AstraZeneca
GVA
Ximo Puig rep la vacuna d'AstraZeneca

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha rebut la vacuna d'AstraZeneca aquest dilluns a la vesprada.

El cap de l'executiu valencià ha compartit en Twitter una fotografia del moment, que s'ha produït a les 15.36 hores en la Ciutat de les Arts i els Ciències de València, un dels quatre "vacunòdroms".

Puig, que té 62 anys, ha sigut citat d'acord al seu grup d'edat. El president ha traslladat el seu agraïment als professionals que l'han atès per la tasca que estan desenvolupant i ha animat a la ciutadania al fet que es vacune.

Ábalos, també

El ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, el valencià José Luis Ábalos, també ha rebut aquest dilluns a la vesprada la primera dosi d'AstraZeneca en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

"Vull agrair l'enorme treball, la magnífica organització i la infinita amabilitat dels professionals de la sanitat pública. Les vacunes són segures. #YoMeVacunoSeguro", ha proclamat en el seu perfil de Twitter després de compartir una sèrie de fotografies rebent la vacuna i esperant el seu torn en la cua.

Ábalos, de 61 anys, ha acudit a la cita de la Conselleria de Sanitat, com a valencià, per a rebre la primera dosi dins del seu grup de població en el primer dia de vacunació massiva a la Comunitat, igual que el president de la Generalitat, Ximo Puig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento