Comunitat Valenciana

Detingut per gravar amb el mòbil a una dona en el lavabo d'uns grans magatzems

La Policia Nacional ha detingut en València a un home de 34 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat després de gravar amb el seu telèfon mòbil a una dona en el lavabo d'uns grans magatzems.
Cotxe de Policia Nacional
Cotxe de Policia Nacional
CNP
Cotxe de Policia Nacional

Aquest cap de setmana, el 091 va rebre l'avís que els vigilants de seguretat tenien retingut a un home que havia gravat a una dona en el bany mentre es disposava a fer les seues necessitats, informa Prefectura en un comunicat.

La víctima va manifestar als agents que, mentre estava de compres, va entrar en els lavabos i, en baixar-se els pantalons i la roba interior, es va adonar que en el terra del lavabo apuntava una mà amb un mòbil que mostrava en la pantalla un punt roig associat a la gravació.

Aleshores es va vestir, va eixir del servei i es va trobar amb el sospitós, al que va recriminar la seua actitud. Ell li va assegurar que esborrava el vídeo i li va demanar per favor que no diguera res, després es va marxar precipitadament dels banys. La dona va alertar finalment els vigilants.

El detingut, d'origen colombià, amb antecedents i en situació irregular a Espanya, ja ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento