Comunitat Valenciana

Bonig insta Puig que lidere la defensa del Tajo-Segura i exigeix a Ábalos i Duque que "es planten" davant Sánchez

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha instat el president de la Generalitat, Ximo Puig, al fet que lidere la defensa del transvasament Tajo-Segura en un "front comú" amb Andalusia i Múrcia, i ha exigit als ministres José Luis Ábalos i Pedro Duque que es "planten" davant el president Pedro Sánchez en defensa d'aquesta infraestructura.

Bonig s'ha pronunciat així a Sant Vicent del Raspeig, on ha insistit en la importància del transvasament. "Puig diu que està disposat a defendre-ho i jo ho recolze, unim forces i fem un front amb Andalusia i Múrcia. Li oferisc l'ajuda del PP, com també ha fet el president provincial d'Alacant, Carlos Mazón", ha assenyalat.

La presidenta del PPCV ha indicat que el transvasament "afecta a 110.000 llocs de treball, a 80.000 regants i sis de cada 10 litres de l'aigua que ix de les aixetes de les cases de la província d'Alacant venen d'aquest transvasament. És riquesa i ocupació i estem disposats a asseure'ns i parlar, sense confrontació, escoltant sempre als regant, per a arribar a un acord que de fet ja existeix amb el memoràndum".

D'altra banda, Bonig ha preguntat a Puig què pensa fer amb la Comunitat Valenciana, "a més d'anunciar-nos que estarem a l'estiu el 70% de la població immunitzada i no va a ser així". "Reclamem inversió, gestió i respecte als ciutadans i a un sector com és l'hoteleria i el turisme que demana a crits gestió d'un Govern incapaç. La iniciativa l'ha de prendre qui governa. Els ciutadans estan perdent ocupacions, ho estan passant mal i els sanitaris estan saturats", ha manifestat.

Durant la visita, la presidenta del PPCV ha tingut paraules de record per a Luisa Pastor, que va ser alcaldessa de Sant Vicent del Raspeig i per a José Ramón García Antón, que va ser conseller.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento