Comunitat Valenciana

Disparen amb una escopeta de perdigons a un autobús de l'EMT en la Malva-rosa

Un autobús de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València va rebre aquest dimecres a la vesprada trets quan circulava per la zona de la Malvarrosa, segons han indicat a Europa Press fonts de la Policia Local.
Archivo - Arxiu - Imatge d'arxiu d'un autobús de l'EMT de València.
Archivo - Arxiu - Imatge d'arxiu d'un autobús de l'EMT de València.
EMT/AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Archivo - Arxiu - Imatge d'arxiu d'un autobús de l'EMT de València.

Els impactes es van produir suposadament amb una escopeta de perdigons, sobre les 18.30 hores, quan el vehicle de l'EMT transitava per l'entorn del carrer Beato Juan Grande, en les proximitats de l'avinguda de la Malva-rosa.

L'autobús de l'Empresa Municipal de Transports pertany a la línia 99 d'aquesta companyia, que cobreix el recorregut entre l'estació del Cabanyal i el Palau de Congressos de la capital valenciana. Després de tindre coneixement de l'incident es van desplaçar al lloc en el qual es va registrar efectius de la Policia Local i de la Policia Nacional.

El periòdic Las Províncias, que publica una informació sobre aquest incident, assenyala que els trets es van produir sobre dos autobusos de l'EMT de la citada línia i que com a conseqüència dels impactes es van trencar els seus cristalls posteriors. A més, precisa que no va haver ferits.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento