Comunitat Valenciana

Sanjuán diu que la "coordinació entre administracions" evita que l'EMT siga "un forat per a l'Ajuntament"

El regidor d'Hisenda en l'Ajuntament de València, Borja Sanjuán, ha indicat aquest dijous que la "coordinació entre administracions" ha evitat que l'Empresa Municipal de Transports (EMT) d'aquesta ciutat siga "un forat" per al consistori.
Reunió entre l'edil d'Hisenda a València, Borja Sanjuán, i el director de l'ATMV, Manuel Martínez.
Reunió entre l'edil d'Hisenda a València, Borja Sanjuán, i el director de l'ATMV, Manuel Martínez.
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Reunió entre l'edil d'Hisenda a València, Borja Sanjuán, i el director de l'ATMV, Manuel Martínez.

Sanjuán s'ha pronunciat d'aquesta manera a partir de la reunió que ha mantingut aquesta jornada amb el director de l'Autoritat de Transport Metropolitana de València (ATMV), Manuel Martínez, segons han informat fonts municipals.

"L'ATMV és el millor exemple de coordinació entre la Generalitat i els ajuntaments i a més, en el cas de València, aquesta relació està sent molt rendible", ha assegurat l'edil que ha valorat eixa "coordinació entre administracions".

El responsable municipal d'Hisenda ha recordat que s'ha recuperat el contracte programat, que suposa 38 milions d'euros per a cobrir les necessitats de transport de la ciutat i del seu entorn. Igualment, ha precisat que l'Ajuntament de la capital valenciana "rebrà al voltant de 13 milions, la qual cosa suposa un augment de 7 milions d'euros, pel que fa al passat exercici".

Borja Sanjuán ha manifestat que açò, "sumat al fons Covid habilitat pel Govern d'Espanya permetrà que l'Ajuntament no haja de destinar els seus propis recursos a cobrir el forat pressupostari que podria costar-li l'EMT" a aquesta administració local.

"Gràcies a la coordinació entre administracions, l'EMT no és un forat per a l'Ajuntament" i "podem destinar els recursos a reactivar l'economia de la ciutat", ha asseverat el regidor d'Hisenda.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento