Comunitat Valenciana

Un total de 48 persones proposades per a sanció per la manifestació sense mascaretes de Policies per la Llibertat

Un total de 48 persones van ser identificades i proposades per a sanció per incompliment de la normativa sanitària en la manifestació sense mascaretes de Policies per la Llibertat a València del passat 28 de novembre.
Archivo - Arxive - Manifestació convocada per l'associació Policies per la Llibertat
Archivo - Arxive - Manifestació convocada per l'associació Policies per la Llibertat
EUROPA PRESS
Archivo - Arxive - Manifestació convocada per l'associació Policies per la Llibertat

Així ho indica el Ministeri de l'Interior en una resposta a la pregunta del senador de Compromís, Carles Mulet. Segons assenyala el Govern en la seua resposta, la manifestació va ser comunicada dins del termini i en la forma escaient a la Delegació del Govern. Pel que fa a les persones identificades, correspon a la comunitat autònoma iniciar els corresponents procediments sancionadors a la vista de les denúncies.

La marxa va recórrer el 28 de novembre els carrers del centre de València contra la "imposició de les mascaretes" i la gestió del coronavirus per part del Govern. Encara que en la convocatòria s'indicava als participants que portaren mascareta, bona part dels manifestants "no la portaven o la usaven de manera inadequada".

En el seu moment, la Delegació del Govern va informar que hi havia ha alçat un total de 90 propostes de sanció a assistents. A més, la Delegació va anunciar que obriria un expedient sancionador a les dos persones que van comunicar la protesta a l'administració ja que, "a causa de la pandèmia, van firmar una declaració responsable -en la qual, entre altres assumptes, es comprometien a respectar les mesures sanitàries- que posteriorment han incomplit".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento