Comunitat Valenciana

Robles respecta l'eixida d'Iglesias però discrepa amb "la forma de fer-ho públic"

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha reiterat el seu respecte a l'eixida de Pablo Iglesias del Govern perquè és una "decisió personal", encara que a ella li hauria agradat que "la forma de fer-ho públic" haguera sigut una altra.
Archivo - Arxive - Imatge d'arxiu d'un Consell de Ministres
Archivo - Arxive - Imatge d'arxiu d'un Consell de Ministres
Moncloa
Archivo - Arxive - Imatge d'arxiu d'un Consell de Ministres

Així ha valorat la decisió de l'encara vicepresident segon d'entrar en les llistes d'Unides Podem a les eleccions de Madrid, després que Iglesias haja formalitzat aquest dijous l'entrega de la seua acta de diputat en el Congrés.

Robles, en declaracions després de l'entrega d'un premi a València, ha assegurat que sempre respecta les decisions personals dels dirigents polítics i no té "res a dir" respecte a la del líder de Podem.

"L'única cosa" que pot valorar, respectant-ho perquè creu que és una decisió personal, és que li haguera agradat que la forma d'anunciar-ho haguera sigut diferent. "En tot cas, l'única cosa que puc dir és que respecte la seua decisió", ha insistit la socialista.

La dimissió d'Iglesias es farà efectiva la setmana vinent i precipitarà al seu torn la segona remodelació del Govern que ha d'escometre el president, Pedro Sánchez, des que es va conformar la coalició al gener de 2020.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento