Comunitat Valenciana

Cultura.- Els Cines MN4 reobrin les seues portes el 26 de març

El Centre Comercial i d'Oci MN4, situat en la localitat d'Alfafar (València), reobrirà els seus cinemes aquest divendres, 26 de març, amb "algunes de les estrenes més esperades de la temporada en la seua cartellera".
Archivo - Arxive - Cinemes MN4
Archivo - Arxive - Cinemes MN4
ANA ESCOBAR
Archivo - Arxive - Cinemes MN4

Les sales van haver de tancar el passat 1 de febrer a causa de la falta d'afluència, a causa de la Covid-19, de títols "amb ganxo" llançats per les distribuïdores i d'ajudes governamentals, expliquen els responsables del centre en un comunicat.

La reobertura de Cines MN4 "vé reforçada per l'avanç en la desescalada de restriccions aprovades a la Comunitat Valenciana per part de la Generalitat". Ja s'han posat les entrades a la venda en la seua modalitat online i la taquilla física estarà oberta a partir del 26 de març en horari de dilluns a diumenge, de 15.00 a 19.00 hores, finalitzant l'última sessió al voltant de les 21.00 hores, detallen.

Encara que encara no està permès el consum de cap tipus d'aliment o de beguda durant la projecció de les pel·lícules, es recuperarà la venda de crispetes i d'altres productes en el bar de Cines MN4, que es podran arreplegar a l'eixida de la sessió per a prendre fora del recinte (vàlid solament els divendres, dissabtes, diumenges i festius).

Els espectadors tindran l'oportunitat de gaudir des d'aquest divendres de cinc estrenes: 'Nomadland', 'Godzilla vs. Kong', 'Monster Hunter', 'Llibertat' i 'Tom i Jerry'. Aquests títols estaran acompanyats en la cartellera de Cines MN4 per cinc reestrenes recents: 'Ratlla i l'últim drac', 'Els traductors', 'Immune', 'Relic' i 'Minari, història de la meua família'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento