Comunitat Valenciana

Detingut un home per tancar la seua dona durant quatre mesos en una vivenda a València

Agents de la Policia Nacional han arrestat a València un home d'uns 49 anys per presumptament agredir i mantindre tancada la seua dona a casa cada vegada que ell eixia durant prop de quatre mesos. La víctima, d'origen pakistaní, no parlava espanyol i va ser un familiar el qual, des de Londres, va donar avís a les autoritats.
Archivo - Arxive - Violència de gènere, telèfon 016
Archivo - Arxive - Violència de gènere, telèfon 016
EUROPA PRESS
Archivo - Arxive - Violència de gènere, telèfon 016

Els fets van ocórrer aquest dimarts, després que la víctima cridara a la seua germana, resident a Londres, i aquesta, al seu torn, alertara la Policia Nacional que la dona estava retinguda, segons han informat a Europa Press fonts de les forces de seguretat.

Els agents van localitzar la dona sobre les 14 hores apuntada al balcó de la vivenda. La víctima, que no parlava espanyol, va indicar als agents mitjançant senyals que estava tancada. Per açò, els efectius de la Policia Nacional van donar avís als bombers perquè la rescataren del domicili.

Els bombers van aconseguir accedir al pis, situat en l'avinguda de Cardenal Benlloch i la porta del qual estava franquejada per forrellats, per mitjà del balcó amb un vehicle-grua dotat d'un braç retràctil, d'acord a la informació avançada pel diari Levante-EMV.

Segons ha detallat la Policia Nacional, els bombers, una vegada en la vivenda, van aconseguir traure per la porta la víctima. La dona sí parlava anglés, per la qual cosa finalment va poder relatar el succeït als agents.

Segons ha explicat la víctima, el seu marit la tancava en el domicili conjugal cada vegada que ell eixia de la casa, una situació que pel que sembla venia donant-se des que va arribar a la ciutat fa quatre mesos. També va indicar que l'home la colpejava.

La dona va ser traslladada perquè la revisara un metge i els agents de la Policia Nacional van activar el protocol contemplat en casos de violència masclista.

Així mateix, quan l'home va arribar al domicili després de la seua jornada laboral, sobre les 19 hores, els agents de la Policia Nacional ho van arrestar per un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, segons han precisat les forces de seguretat. L'home ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento