Comunitat Valenciana

El PPCV defén que els processats per Imelsa "ja no estan en el PP" i el PSPV dóna suport al subdelegat de Govern

  • "De tots els acusats, l'únic que està actiu és Rafael Rubio", el subdelegat del Govern a València, ha declarat Elena Bastidas.
  • Carmen Martínez diu que li consta la "transparència, honorabilitat, honestedat i els seus valors ètics, morals i polítics".
Archivo - Arxiu - Rus en la seua compareixença en Corts
Archivo - Arxiu - Rus en la seua compareixença en Corts
EUROPA PRESS
Archivo - Arxiu - Rus en la seua compareixença en Corts

La portaveu adjunta del PPCV en Les Corts Elena Bastidas ha subratllat aquest dimecres que tant l'expresident provincial Alfonso Rus com la resta de processats per les contractacions presumptament irregulars en les empreses públiques Imelsa i Ciegsa "ja no pertanyen al Partit Popular". "De tots els acusats, l'únic que està actiu és Rafael Rubio", ha recalcat sobre l'actual subdelegat del Govern a València, també encausat juntament amb 24 persones més.

Per part del PSPV, la síndica en funcions, Carmen Martínez, ha defés al subdelegat socialista "convençuda que serà capaç de demostrar que és innocent absolutament" perquè li "consta la seua transparència, honorabilitat, honestedat i els seus valors ètics, morals i polítics". Ha rebutjat així "qualsevol intent d'equiparar açò amb la banda criminal que ha sigut el PP".

Així han valorat les dos, en els passadissos del parlament, la decisió del Jutjat d'Instrucció 18 de València, dins del 'cas Imelsa', de processar aquestes persones en considerar que les suposades contractacions de 'zombis' poden ser constitutives de delictes de pertinença a organització criminal, prevaricació, malversació i falsedat documental.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento