Comunitat Valenciana

Alcoi convoca una concentració en repulsa per l'apunyalament a una dona i els seus dos fills

L'Ajuntament d'Alcoi (Alacant) ha convocat una concentració per a aquesta vesprada, a partir de les 18.00 hores, en la Plaça d'Espanya, en senyal de "repulsa" i "condemna" pel succés ocorregut aquest passat diumenge quan un home suposadament va apunyalar la seua exdona i els seus dos fills i posteriorment es va llevar la vida, segons ha informat el consistori a través de xarxes socials.

Les tres persones, una dona de 43 anys i els seus dos fills de sis i 12, van ser apunyalats suposadament per l'exparella i es troben ingressats en dos hospitals de la província d'Alacant amb pronòstic reservat, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

El succés va tindre lloc aquest diumenge a la vesprada en una vivenda situada en l'Avinguda Hispanitat de la localitat. L'home presumptament va ferir la seua exparella i els seus dos fills, un xiquet de sis anys i una adolescent de 12, amb arma blanca. Segons van informar fonts policials, la mare va eixir sagnant al portal de la vivenda per a demanar ajuda i, mentrestant, els veïns van acorralar el presumpte autor dels fets a l'espera de l'arribada de la Policia.

En adonar-se de la presència dels agents, el presumpte autor es va llevar la vida també amb un arma blanca. En la vivenda es trobava també la sogra del presumpte autor dels fets, una dona que està impedida, que va presenciar totes les agressions i que va precisar assistència en patir un atac d'ansietat.

Des de l'Ajuntament d'Alcoi han condemnat els fets i l'alcalde, Toni Francés, ha afirmat: "Tota la nostra condemna al que ha ocorregut i totes les nostres forces per a les víctimes, que en aquests moments estan lluitant per les seues vides".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento