Comunitat Valenciana

AMP.- 50 desallotjats per l'incendi en un pis de Benidorm provocat per un home que amenaçava amb llevar-se la vida

Al voltant de 50 veïns van ser desallotjats a última hora d'aquest dimarts a Benidorm com a conseqüència de l'incendi registrat en un segon pis en un edifici de diverses plantes i suposadament provocat per un home que amenaçava amb llevar-se la vida i que va obligar a intervenir a un negociador de la Policia Nacional perquè cessara en la seua voluntat.
Policia i ambulància en el lloc dels fets
Policia i ambulància en el lloc dels fets
POLICÍA NACIONAL
Policia i ambulància en el lloc dels fets

El foc, el qual no va provocar ferits, es va originar passades les nou i mitja de la nit en aquest immoble, situat al carrer Mirador de Benidorm, segons el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant. En l'extinció de les flames van participar diversos bombers amb una bomba urbana terrestre. Tant el balcó com l'exterior d'aquest pis va quedar visiblement calcinat.

Segons fonts de la Policia Nacional, l'incendi suposadament va ser provocat per un home que, després de calar foc a la seua vivenda, amenaçava amb llançar-se des de la desé segona planta de l'edifici. Davant aquesta situació, es va activar el Protocol d'Incidents Crítics i es va personar en el lloc el negociador territorial de la província de la Xarxa Nacional de Negociadors, al mateix temps que es demanava assistència sanitària i de bombers.

El negociador, després de diverses hores, va aconseguir convéncer l'home perquè cessara en la seua obstinació i entrara en la vivenda, sense patir cap tipus de lesió. L'home va ser traslladat a l'hospital comarcal de la Vila Joiosa per a la seua valoració física i psicològica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento