Comunitat Valenciana

Dalmau aplaudeix la valentia d'Iglesias perquè "és el moment de detindre les dretes"

El vicepresident segon i conseller d'Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, ha lloat aquest dilluns la "decisió valenta" de Pablo Iglesias en anunciar que deixa la vicepresidència del Govern per a presentar-se com a candidat de Podem en la Comunitat de Madrid.
Archivo - Arxiu - Dalmau i Esglésies en un acte de campanya
Archivo - Arxiu - Dalmau i Esglésies en un acte de campanya
Francisco Martínez - Europa Pres
Archivo - Arxiu - Dalmau i Esglésies en un acte de campanya

"És el moment de detindre les dretes i de lluitar contra l'auge de les dretes de Madrid, que sabem que governen per als mateixos de sempre i mai per a la gent", ha defès en declaracions remeses als mitjans.

Dalmau, militant 'morat', creu que és una decisió valenta i generosa perquè "la Comunitat de Madrid mereix que l'esquerra transformadora governe a partir del 4 de maig", l'avançament electoral convocat per Ayuso.

Precisament, ha destacat que Iglesias haja fet una crida a la unitat de les "forces transformadores" en oferir a Més Madrid liderar una llista d'unitat. Podem, al seu juí, està a l'altura de les necessitats de la gents i "sempre per damunt de personalismes".

També ha valorat la proposta del vicepresident que li substituïsca la ministra de Treball: "Podem estar tranquils perquè Yolanda Díaz serà la nova vicepresidenta, una persona que ha demostrat la seua gran capacitat de treball i el seu compromís amb les polítiques per a les persones".

I ha augurat que Ione Belarra exercirà un paper "molt important" com a nova ministra de Drets Socials, dins de tot aquests "canvis que representen les necessitats del moment i que ajudaran a enfortir les polítiques transformadores".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento