Comunitat Valenciana

Un camió de farina cau per un pont i provoca un incendi en els marges del riu Túria a Ademús

Un camió que transportava farina ha caigut aquest dijous per un pont en el racó d'Ademús i ha originat un incendi en els marges del riu Túria. El conductor ha patit diverses cremades i ha sigut traslladat a un hospital de Terol.
Accident d'un camió de farina en el racó d'Ademús
Accident d'un camió de farina en el racó d'Ademús
CONSORCIO DE BOMBEROS DE VALENCI
Accident d'un camió de farina en el racó d'Ademús

Segons han explicat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (Cicu) i el Consorci de Bombers de València, els fets han ocorregut en l'N-330, prop de Cases Altes, en el Racó d'Ademús, on un camió que transportava farina s'ha precipitat per un pont.

Fins al lloc s'han mobilitzat dotacions de bombers de Requena, voluntaris de Sinarques i Titagües, un oficial del Consorci, un sergent de Requena i unitats de bombers forestals de la Generalitat, així com una unitat d'SVB d'Aragó.

A l'arribada dels bombers, el conductor del camió ja estava fora del vehicle. Un metge d'Atenció Primària d'Ademús li ha assistit per diverses cremades i després ha sigut traslladat en una unitat de SVB d'Aragó a un hospital de Terol.

Paral·lelament, els bombers han intervingut en l'extinció d'un incendi que s'ha originat en els marges del riu com a conseqüència de l'accident.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento