Comunitat Valenciana

Cvirus.-L'alumnat del tercer curs d'Infermeria podrà realitzar les seues pràctiques en centres sanitaris de la Comunitat

L'alumnat del tercer curs d'Infermeria podrà realitzar les seues pràctiques en centres sanitaris de la Comunitat Valenciana des de dilluns que ve en quedar inclòs en les excepcions arreplegades en la resolució dictada per la Conselleria de Sanitat Universal a la suspensió d'aquesta formació, segons han informat fonts de la Generalitat.
Archivo - Arxive - Infermeres
Archivo - Arxive - Infermeres
GVA
Archivo - Arxive - Infermeres

D'aquesta manera, partir de dilluns es podran realitzar pràctiques en els centres sanitaris valencians quatre tipus d'estudiants: L'alumnat del tercer curs del grau d'Infermeria; els estudiants de l'últim curs de cadascuna de les diferents titulacions de Ciències de la Salut; l'alumnat que es trobe cursant l'últim curs d'un màster oficial i els alumnes de l'últim curs de les titulacions sanitàries de Formació Professional.

En aquests casos, es manté la presencialitat i l'activitat pràctica a causa de la importància de realitzar aquesta formació i a la impossibilitat d'ajornar-la a anys posteriors. També es permet l'activitat pràctica assistencial desenvolupada en les clíniques pròpies de cada universitat.

La mesura entrarà en vigor des del dilluns 15 de març de 2021 i es mantindrà fins que la situació sanitària en relació amb el coronavirus permeta la seua reconsideració, modificació o extinció.

La resta de pràctiques assistencials, tant de centres públics com privats, de Ciències de la Salut o altres titulacions i cicles formatius es mantenen suspeses perquè la situació epidemiològica ha millorat, però el risc de contagi i transmissió del coronavirus continua sent "elevat", segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento