Un musical a l'estil de Bollywood

El musical de Bollywood, típic de la potent indústria cinematogràfica de la Índia, va entrar per la por- ta gran del totpoderòs Hollywood en la darrera edició dels Oscars. El film de l'anglès Danny Boyle Slumdog Milionaire es va fer amb 8 estatuetes de l'Acadèmia, tot i que no sigui estrictament un film made in Bollywood.

Aquest èxit augmenta la llegenda del cinema indi a tot el món, una moda a la qual contribueix l'espectacle de Bollywood, que repeteix aquests dies estada al Teatre Tívoli.

Aquesta superproducció musical comença amb una cançó de A. R. Rahman, compositor i productor que ha estat premiat amb dos Oscars arran de la participació a Slumdog Millionaire. El tema de Rahman porta per nom Rang De Basanti (Pinta'm de primavera).

L'espectacle funciona com un homenatge a la saga índia dels Merchant, que van contribuir tant al cinema com a les arts escèniques. La tragicomèdia es fixa en l'històric actor i coreògraf de Mumbai B. Hilarai, que es va veure apartat de la fama a causa de l'alcohol.

Hi participa la coreògrafa Vaibhavi Merchant, de 33 anys, que ha participat en un centenar de pel·lícules i que va haver de fer entendre a la saga que aquesta feina també era per a les dones.

* Casp, 8. Avui (21.00 h); Dissabte (18.00 i 22.00 h); Diumenge (18.00 i 21.30 h). 20 a 37 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento